USA VETERAN OWNED BUSINESS
Prime House Property Management LLC BBB Business Review

Het perfecte cadeau vinden doe je zo!

Het einde van het jaar brengt veel feestelijke gelegenheden met zich mee. November en december zijn de drukste maanden voor de meeste religieuze en seculiere feestdagen. Allerheiligen, Sint Maarten, Sinterklaas, Chanoeka, Diwali, Kerstmis en oudejaarsavond zijn slechts enkele hoogtepunten.

Het cadeauseizoen is aangebroken

Hoewel deze speciale gelegenheden dingen zijn om naar uit te kijken, kan de tijd die eraan voorafgaat vaak meer stressvol zijn dan we zouden willen toegeven. Het is lastig om erachter te komen hoe je je waardering of liefde aan iemand het beste kunt laten blijken. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb vaak genoeg boeken gekocht die alleen voor stof op planken hebben gezorgd. Hetzelfde geldt voor de ‘leuke’ cadeautjes die ik in de loop der jaren heb gegeven. Hier wordt meestal een tiental minuten enthousiast van genoten en daarna weer vergeten.

Dus, hoe kun je tijdens de feestdagen de juiste snaar raken met je cadeaus?

Volgens ons onderzoek wordt een cadeau meestal meer gewaardeerd als het item op middellange tot lange termijn kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld iets dat je gemakkelijk in iemands ochtendroutine kunt inpassen. Je krijgt ook een betere respons als je iets geeft waardoor de ontvanger zich beter voelt over zichzelf. Dat verklaart ook meteen waarom hardloopschoenen, sportschoolabonnementen en deodorant niet zulke aantrekkelijke cadeaus zijn.

Wat past er dan wél in deze twee belangrijke categorieën?

Ik ben blij dat je het vraagt! De afgelopen maanden hebben we onze eigen cadeauwinkel geoptimaliseerd. Wat is een beter cadeau dan parfum? Oké, wij zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar echt, wat is beter? Parfum vinkt beide van de belangrijkste vakjes aan. Kan het op middellange tot lange termijn worden gebruikt? Check. Geeft het mensen een beter gevoel over zichzelf? Dubbel check!

Maar geloof ons niet op ons woord; ontdek het zelf. Onze cadeauwinkel biedt een groot scala aan opties. Wil je een kleine verrassing sturen? Dan zijn onze mooie travel cases de ideale oplossing. Of, als je een stap verder wilt gaan, ontdek dan onze cadeausets, zorgvuldig samengesteld voor alle soorten parfumliefhebbers. Is de persoon die je in gedachten hebt een onafhankelijke geest? Kies dan een van onze cadeaubonnen en laat ze zelf een keuze maken.

Bekijk hier onze giftshop

Wat je ook viert in deze tijd van het jaar, zorg ervoor dat je het cadeau goed doet. Er is tenslotte niets specialer dan het perfecte cadeau te overhandigen en te zien hoeveel vreugde het je geliefde brengt. Fijne feestdagen!

Join The Discussion

Compare listings

Compare