USA VETERAN OWNED BUSINESS
Prime House Property Management LLC BBB Business Review

Stage: Influencer Marketing

Parfumado zoekt een ambitieuze, ondernemende en enthousiaste influencer marketing stagiaire (m/v), startdatum: vanaf Februari 2022. Een stage bij ons geeft je de kans om in korte tijd ontzettend veel te leren in de fascinerende wereld van internet disruptors. Ben je een energieke en ambitieuze student en studerend in de richting van (online) marketing of communicatie? Dan zoeken we jou! Jouw ideeën doen ertoe en je initiatieven worden gewaardeerd, waarmee je de kans hebt een stempel te drukken op het success van ons bedrijf.

Influencer Marketing stagiaire

Wie zijn wij?

Parfumado is het allereerste parfum-abonnement van Nederland. We bieden abonnees de mogelijkheid om iedere maand opnieuw te kiezen uit meer dan 450 merkparfums. Tot die collectie behoren merken als D&G, Hermès,  Prada en Escentric Molecules. Een abonnement bedraagt €14,95 en daarmee wordt een chique “30-dagen travelspray” iedere maand bij de klant thuisbezorgd. In het bruisende, gezellige kantoor in Amsterdam is een ambitieus team hard bezig om Europa te veroveren. De Telegraaf noemde ons al “de Netflix van parfums”.

Wat ga je bij ons doen?

Als marketing stagiair ligt je focus op influencer marketing. Dit betekent dat je nieuwe samenwerking met influencers aangaat en relaties onderhoudt. Je gaat op zoek naar mogelijke samenwerkingen, je denkt na over content en de insteek van deze samenwerkingen en je zorgt er voor dat de uitvoering hiervan soepel verloopt! Je rapporteert en analyseert bestaande influencer campagnes, zoekt naar de elementen die het zo (on)succesvol heeft gemaakt, en stuurt op het behalen van kwalitatieve subscribers binnen een bepaald budget. Hierin werk je samen met de Growth team en het Content & Design team.

Werkzaamheden:

– Benaderen van de juiste influencers voor onze markten (Nederland, België en UK)
– Onderhouden van nauw contact met de influencers (en hun management)
– Supporten in het voorbereiden en uitrollen van samenwerkingen en campagnes met o.a. uitleggen van een briefing, prijs en datum onderhandelen, de aangeleverde content goedkeuren of eventueel voorzien van feedback.
– Rapporteren van de resultaten van de verschillende campagnes

Daarnaast zul je ook ondersteunen bij andere werkzaamheden op het gebied marketing, zoals bijvoorbeeld het opzetten van customer journeys voor bestaande klanten via email. Daarom is het belangrijk dat je breed geïnteresseerd bent in marketing en dat je graag je handen uit je mouwen steekt.

Wat wij zoeken:

– HBO/WO opleiding in Marketing, PR en/of Communicatie
– Marketing ervaring (bijvoorbeeld in een eerdere stage) is een plus
– Kennis van social media en influencer marketing
– Ervaring met het managen van relaties
– Zelfstandig, proactief en flexibel
– Creatief
– Je legt makkelijk contact en bent commercieel ingesteld
– Je bent fulltime beschikbaar voor tenminste 5 maanden (langer is evt. ook mogelijk)

Wat wij bieden:

– Een high-profile team met talenten met zeer diverse achtergronden en ervaring in het bouwen en schalen van ondernemingen;
– Gemotiveerde collega’s die openheid, bescheidenheid en excellent werken hoog in het vaandel hebben staan;
– Influencer marketing in de praktijk leren en toepassen met high-profile influencers;
– Een uitdagende omgeving met grote verantwoordelijkheden;
– Tijd om je collega’s te leren kennen: gezellige vrijdagmiddagborrels;
– Stagevergoeding marktconform;
– Iedere maand een gratis parfum;
– Iedere dag een verse lunch.

Heb je interesse?

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam de wereld van parfums veroveren? Lijkt jou dat wat? Kom dan ons team versterken! Werk samen met ervaren managers, ondernemers, e-commerce experts en doe ervaring op in de startup wereld. Parfumado biedt jou een super leerzame stage waar je voor de volle 100% mee zal draaien als één van de werknemers.

Join The Discussion

Compare listings

Compare